پسر آریایی الهه پاکی اورابرگزید تاایرانی باعظمت بنا کند اوایرانش را ساخت وما چه کردیم ...
| ||
|
بن لادن، هر چند زمانی با بهره گیری از ثروت رویایی، هوش سرشار و کاریزمایی که تصویر کرده بود توانست به رهبر جریان تندروی جهان اسلام تبدیل شود اما از زمانی که زندگی اش تبدیل به تعقیب و گریز و از این مخفی گاه به آن پناهگاه رفتن شد، رفته رفته تسلط خود بر جریان القاعده را از دست داد و این گروه منسجم تروریستی، به گروهک های پرشماری با بن لادن های کوچک تر تبدیل شد که هر کدام از آنها، هر چند از بن لادن و القاعده واحد، ضعیف تر بودند اما به دلیل پراکندگی و گمنامی، کار مبارزه با آنان سخت تر شد و رفته رفته سبب ناامنی مناطق بیشتری گردید. اسامه بن لادن در ریاض، پایتخت عربستان سعودی متولد شد. او که بنیانگذار و رهبر گروه تروریستی القاعده بود، در ارتباط با حملات تروریستی بسیاری در سرتاسر جهان از جمله بمبگذاریهای ۷ اوت ۱۹۹۸ در سفارتخانههای آمریکا در دارالسلام (تانزانیا) و نایروبی (کنیا)، حمله به کشتی جنگی یواساس کول (USS Cole) و حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به مرکز تجارت جهانی و پنتاگون در نیویورک تحت تعقیب پلیس فدرال آمریکا قرار داشت و سرانجام پس از گذشت نزدیک به 10 سال وی در تاریخ ۲ می 2011 توسط ارتش ایالات متحده آمریکا در منطقه ای بنام آبیتآباد پاکستان کشته شد.
در تاریخ ۱ می (۲ می به ساعت محلی پاکستان) ۲۰۱۱ میلادی، باراک اوباما، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که یک گروه کوچک از یگان فوق ویژه نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا طی عملیاتی اسامه بن لادن، بنیانگذار و رهبر گروه القاعده و عامل حملات 11 سپتامبر را در یک ویلا در پاکستان کشتهاند. وی اضافه کرد که هماکنون جسد اسامه بن لادن در اختیار آمریکا است. بنا به گفته مقامات رسمی ایالات متحده، این عملیات توسط ۲۰-۲۵ تکاور یگان فوق ویژه نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا تحت فرماندگی ستاد مشترک عملیات ویژه و با همکاری سازمان سیا حمله انجام پذیرفت.
این افراد به وسیلهٔ ۲ هلیکوپتر به مخفیگاه بن لادن حمله کردند که طی آن وی و همرانش کشته شدند. این عملیات هیچ کشته یا زخمی برای نیروهای آمریکا نداشت. طبق اظهارات مقامات آمریکایی این عملیات بدون اطلاع مقامات پاکستانی انجام شدهاست. همچنین گزارش شده است بعضی از مردم در پاکستان از ورود بدون اطلاع ارتش آمریکا به خاک این کشور شوکه شدهاند. محل عملیات در چند کیلومتری آکادمی نظامی پاکستان در کاکول(پاکستان) بودهاست. اوباما، در کنفرانس خبری خود گفت که نیروهای آمریکا "مراقب زخمی نشدن مردم غیرنظامی بودند". همچنین خبرها از کشته شدن ۳ مرد و یک زن همراه بن لادن خبر میدهند. این زن در حالی کشته شده بود که "توسط ستیزهجویان مرد به عنوان سپر انسانی استفاده میشد". دیانای جسد بن لادن با نمونهٔ گرفته شده از جسد خواهر وی مقایسه شد که این آزمایش هویت وی را تایید کرد. تصاويري از مخفيگاه بن لادن
![]() ![]() واكنش مردم نسبت به اين خبر
![]() ![]() ![]() ![]() نظرات شما عزیزان: |
|
[ طراحی : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin ] |